a92-10

Asennusvaihtoehdot

Talopaketin asennus on yksi osa talopakettikauppaa. Aitotalo tarjoaa sekä talopaketin, että siihen liittyvät asennustyöt tehdasasennuksena yhdellä sopimuksella.

Tehdasasennuksessa asiakkaalla on selkeästi yksi vastuullinen kumppani, jonka kanssa asioidaan suoraan sekä varsinaiseen talopakettiin että asennuksiin liittyvissä asioissa. Tehdasasennuksissa asennustyötakuun myöntää luonnollisesti Pyhännän Rakennustuote Oy. Aitotalon asiakkaana voit valita eri asennusvaihtoehdoista itsellesi sopivimman.

Aluskate/ruode-asennus

Rakentaja, joka haluaa maksimoida oman työn osuuden, mutta haluaa varmistaa varsinaisten elementtien pystytystyön sujuvuuden ja että rakenteet ovat pääosiltaan säältä suojassa, voi ostaa Aitotalolta aluskate/ruode-asennuksen. Tästä rakentajan on turvallista jatkaa omatoimirakentamista tavanomaisilla kirvesmiestöillä.

Vesikattoasennus

Vesikattoasennussisällön ostava rakentaja vähentää omien töidensä osalta säänriskiä. Vesikattoasennukseen kuuluvat aluskate/ruode-asennuksen lisäksi myös varsinainen vesikatteen, otsalautojen- ja päätyräystäspeltien asennus.

Ulkoa puuvalmis -asennus

Ulkoa puuvalmiin -asennuksen ostava rakentaja voi keskittyä sisäpuolisiin rakennustöihin talon ollessa ulkopuolisten puutöiden osalta maalausta vaille valmis.

Kumppanuusrakentaminen

Tehtaan tarjoamien asennusvaihtoehtojen lisäksi Aitotalo edustajilla on paikallisia yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat ostamallesi talopaketille avaimet käteen -asennuspalveluja.


- m2 - m2 -

AitoLämmin-talomallisto

AitoLämmin


Tutustu lämmitysvalmiina toimitettaviin AitoLämmin-taloihin.

Lue lisää

 

Tilaa Aitotalon talokirja

talokirja2


Muhkeasta talokirjasta löydät yli 50 talomallia ja 11 piharakennusta monipuolisesti esiteltynä.
Lue lisää

Asiakasomistajat

asiakasomistajat_small


Asiakasomistajana rakennat Aitotalon entistä edullisemmin.
Lue lisää

aidostiyhteistyossa

bonus

myyjat